• Stacks Image 4500

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4501

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4502

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4507

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4510

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4513

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4516

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4519

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 4522

  Caption Text

  Link
VEJLEDNING OM TILMELDING OG BETALING AF BILLETTER TIL FOREDRAG I
Græse – Sigerslevvester ForedragsforeningÅben den sidste fremsendte mail fra Græse-Sigerslevvester Foredragsforening. I mailen finder du flg. Tekst: Billetkøb via Foredragsforeningen.nemtilmelding.dk. (er understreget). Klik direkte på dette link.

Der åbnes en ny side, der hedder ”Aktuelle arrangementer”. Til højre står der læs mere, klik på denne. Ny side åbnes, der hedder ”Foredrag”.
Nedenunder står der dato og tid for foredraget og tilmeldingsfrist. Til højre står der tilmelding om man er medlem eller ikke er medlem. Marker dette, og skriv hvor mange deltagere ved at trykke på cirklen. Derefter ”Læg i kurv”. Tilmeldes der en gæst, markerer man gæst og lægger i kurv. Til sidst ”Foretag tilmelding” på den grønne knap.

Udfyld formularen med navn, adresse, e-mail, medlemsnummer og tlf.nr.

Der betales med betalingskort. (MobilePay kan ikke anvendes)

Nederst på siden skal du ”Acceptere handelsbetingelser”, som du kan gennemlæse først ved at klikke på denne. Denne skal godkendes for at fortsætte.

Derefter ”til betaling”, klik på denne. Hvis der er fejl/mangler, kan du ikke betale, tjek derfor det hele igen om du har afgivet alle oplysninger korrekt.
Ny side åbnes – Nem tilmelding. Indtast dit kortnummer / 16 cifre fra forsiden af kortet, udløbsdato nedenunder på kortet, f.eks. 05/21. Cvv / CVD Står på bagsiden af Dankortet f.eks. 250. Klik derefter ”betal” nederst.

Ny side kommer op. Tilmelding gennemført. I feltet nedenunder kan du skrive om du vil ønsker sukkerfri kage. Derefter send svar.

Du vil derefter modtage en bekræftelse på din tilmelding/betaling på e-mail. Skulle du evt. have problemer med at modtage e-mailen, prøv at genstarte din pc. Åben mailen igen.

Det er ikke nødvendigt at medbringe billet som er modtaget på e-mail, da foredragsforeningen modtager alle tilmeldte navne fra Nemtilmeld.

Skulle du blive forhindret i at deltage i foredraget, så kan du senest 3 døgn før arrangementet annullere din billet og få beløbet retur.

I din mail ”Tilmeldingsbekræftelse til Foredrag via NemTilmeld” kan du foretage afbestillingen nederst i e-mailen – klik på linket: ”Refunder bestilling”

Du markerer den person, du ønsker at afmelde, indtaster e-mailadresse og refunder. Der kommer så en ny side op, hvor der står refundering af reservation.

Har du spørgsmål til denne vejledning, så kontakt gerne bestyrelsen i Foredragsforeningen. Print evt. denne vejledning ud, så har du den til næste gang, du vil tilmeldes et foredrag.
Venlige hilsner - bestyrelsen i Græse-Sigerslevvester Foredragsforening, september 2022Top